PANALBANIAN

Lajmet shqip nga Finlanda

Rreth nesh

, ,

Qendra e Gjuhës dhe Kulturës Shqiptare PANALBANIAN  është shtëpia juaj për ngjarjet kulturore dhe shoqërore në Finlandë dhe për organizimin e kurseve për të mësuar ose përmirësuar shqipen tuaj.

Misioni ynë është të rrisim vlerësimin dhe njohjen e gjuhës dhe kulturës shqiptare. Ne krijojmë mundësi për të eksploruar aspektet e shumta të kulturës shqiptare dhe për të forcuar lidhjet midis popullit shqiptar dhe finlandez. Ne i mirëpresim të gjithë, pavarësisht racës, origjinës kombëtare ose fesë. Kërkesat e vetme për anëtarësim është interesi për kulturën shqiptare dhe dëshira për ta ndarë atë interes me të tjerët.

About Post Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *